zaterdag 25 april 2015

NIEUW PATROONBLAD STOER
Eindelijk iets voor jongens in de leeftijdsgroep van 5 t/m 10 jaar. Het is ook leuk om de figuurtjes te gebruiken op de letters van de naam van uw zoon, kleinzoon, neefje etc.De letter S gaat over ruimtevaart. Er staat een raket op die vliegt naar de maan en de planeet Mars. Als los item staat er een stoere astronaut.


Op de T staat een vliegtuig, daarboven zweven een paar wolkjes en de zon schijnt achter die wolken.


De O is wel een hele spannende letter, hier gaat het over Piraten. Er staat een piratenschip op en een schatkist met veel goud en edelstenen en op de schatkaart staat waar je nog meer schatten kunt vinden. Het losse item is een vervaarlijke piraat met zwaard.


De R staat in het teken van de boerderij. Bovenaan staat zo’n boerderij en er loopt een schaapje en varkentje in de wei. Onderaan staat een tractor met aanhangwagen. Deze heb ik leeg gelaten, maar het is ook leuk om er hooi of aardappels o.i.d. op te maken.Tja, voetbal kon natuurlijk niet ontbreken dus tot slot op de R een voetballer met bal. Ik heb het neutraal gehouden maar het is natuurlijk te gek om de voetballer in het tenue van de favoriete club te steken en het embleem aan te passen.

Groetjes Marjanne

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.