donderdag 1 maart 2012

VAST BEGONNEN MET PASEN

Ik ben dit jaar vroeg begonnen met het voorbereiden van de Paasversiering, om een boom vol met gehaakte eieren te krijgen moet dit wel.

Ik heb en cilindervaas met Zpagetti omgehaakt en styrophor eieren van zo'n 6 cm omhaakt met een magic garen met haaknaald 4, dus het gaat best snel.

Voor Huize van Marrosa start ik binnenkort met Paashaakworkshops, je kunt een paashaas maken, die wordt gehaakt om een papier-maché ei met Catania Bravo, een dikker acrylgaren, wat lekker weghaakt.


Of een styrophor ei van 6 cm spiraalvormig omhaken met de gewone Catania en daarna leuk oppimpen, of een styrophor ufo ei maken, die is ook gehaakt van de gewone Catania, maar in toeren gehaakt en er wordt geleerd hoe je een figuurtje moet "inhaken".

Voor een aktie van Septemberspring haakte ik dit hart.

Ik heb weer eens een nieuwe achtergrond, dit keer met wat fellere kleuren.

Groetjes Marjanne

3 opmerkingen:

 1. Leuk allemaal.

  Je hart is prachtig.
  Heb er ook een gestuurd, maar dan een van stof.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de vrolijke paaseieren in het echt mogen zien! Gelukkig duurt het nog even voor het Pasen is dus mogen ze nog lekker lang in je vaas staan. Hartelijke groet Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Super leuk allemaal gehaakte eieren in de boom! De paashaas is ook lekker eigenwijs! Mooi gedaan! En succes met de workshops geven, leuke uitdaging

  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.