zaterdag 26 februari 2011

HANDWERKBEURS ZWOLLE

Gisteren, weer met mijn zus, naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest, na een voorspoedige treinreis, kwamen we om 10.30 bij de IJsselhallen aan.
 
En wat een drukte, wachten voor kaartjes, garderobe, toilet en ingang, na bijna een half uur konden we alles gaan bekijken, we liepen zoals vanouds eerst naar achter, maar dat ging niet snel.


Bij de stand van The Windmill stond het Cinnamonhuis, dat door mij is gemaakt.

Op handwerkgebied was er voor elk wat wils, mooie stoffen, knoopjes, wol, de mooiste handwerkboeken en ook verschillende viltstands.
Eén van de leukste stands is Joy Design, die de nieuwste ontwerpen van nog tamelijk onbekende ontwerpsters had, heel erg leuk.
Voordat we de beurs verlieten nog even een overzicht van hoe druk het was.


 
Mijn nieuwste aanwinsten, pakketjes van Pippilotta, leuke patroonbladen, 2 fijne boeken en een aanvulling op mijn Catania haakkatoen, nu kan ik voorlopig weer vooruit.
Groetjes Marjanne

3 opmerkingen:

 1. Wauw, wat leuk allemaal. Ben benieuwd naar het pakketje van de hemelse bungels, dat ziet er zo leuk uit. Heel veel maak plezier en een fijn weekend.
  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Veel plezier met je inkopen. Grappig dat ik bij jou toch weer dingen zie die ik compleet over het hoofd gezien heb eergisteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligheid zeg!! Leuk hoor!

  Misschien moet ik volgend jaar ook eens gaan, ik lees op verschillende blogs van alles over deze beurs..
  En het ziet er gezellig uit!!

  Groetjes, Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.